Bestilling av klubbklær høst 2022

Bestilling av klubbklær høst 2022

Vi har nå åpnet for en ny runde med bestilling av klubbklær. Men unntak av en større designmessig endring av konkurransedrakten, er det de samme gode plaggene vi kjenner fra før.

Nettbutikken stenger 06.11 med forventet levering i uke 1.
Neste bestilling blir trolig mars/april 2023.

Informasjon fra Trimtex:
Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.

Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb. Se her: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0002014

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.

På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene. «Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn» Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: RanheimSki2022

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

30.10.2022 11:58
lagt til handlevogn