Treningsgruppe 9-10 år

Velkommen til 9-10 års gruppas sider. Utøvere i denne gruppa går i 3. og 4. klasse.

Ønsker du å prøve ski for første gang? Da er du velkommen til å delta på 3 treninger før du eventuelt melder deg inn i klubben. Fint om du melder fra til trener ved ankomst slik at vi kan ta godt i mot deg. 

Se gjerne vårt informasjonsskriv hvor du kan lese om klubben, hvordan vi legger opp treningene, utstyrstips, m.m. Har du spørsmål utover det kan du kontakte oppmann eller hovedtrener.

Fokuset i denne gruppen er skileik og det legges vekt på et inkluderende treningsmiljø som passer om man er på ski for første gang eller har noen skiturer bak seg. Vi er opptatt av å skape trivsel og glede i gruppene med feks våre populære grøtkvelder som arrangeres i forbindelse trening med jevne mellomrom. 

Synes du å smøre ski er utfordrende? Fortvil ikke, dette lærer du etterhvert. Vi tilbyr kurs for foreldre, samt at grunnleggende tips er samlet i dette informasjonsskrivet. Det er selvfølgelig også mulig å spørre andre mer erfarne foreldre om hjelp og tips.

Treninger

Vi har en gruppe på Spond. Der vil all informasjon angående treninger, skirenn og andre aktiviteter bli delt. Ta kontakt med oppmann for å bli lagt til i gruppen, eller last ned appen og bruk koden eller trykk på lenken under:

https://group.spond.com/EKUJV

Treningstid er mandager kl 18:00. NB! Kan avvike så følg med på Spond

Våre treninger foregår på Tjønnstuggu, eller andre steder dersom forholdene tisier det. Alternative treningssteder blir annonsert på Spond.

Lagleder

Marius Fossum / 918 39 875 / marius@fossum.to

Hovedtrener

Magnus Hustad / 978 91 765 / magnus.hustad@gmail.com

lagt til handlevogn