Treningsgruppe 7-8 år

Velkommen til 7-8 årsgruppas sider. Utøvere i denne gruppa går i 1. eller 2. klasse.  Har du ikke vært med tidligere, kan du lese informasjonsskrivet vårt, eller du kan kontakte oppmann eller hovedtrener for mer informasjon.

Ønsker du å prøve ski for første gang? Da er du velkommen til å delta på 2-3 treninger før du eventuelt melder deg inn i klubben. 

Fokuset i denne gruppen er skileik og det legges vekt på et inkluderende treningsmiljø som passer om man er på ski for første gang eller har noen skiturer bak seg. Vi har også en sosial profil hvor vi er opptatt av å skape trivsel og glede i gruppen med feks våre populære grøtkvelder som arrangeres i forbindelse med jevne mellomrom. 

Synes du å smøre ski er utfordrende? Fortvil ikke, dette lærer du etterhvert. Vi tilbyr kurs for foreldre, og her er lenke til hefte beregnet på 7-8 år. Det er selvfølgelig også mulig å spørre andre mer erfarne foreldre om hjelp og tips.

Treninger

Vi har en gruppe på Spond. Der vil all informasjon angående treninger, skirenn og andre aktiviteter bli delt. Ta kontakt med oppmann for å bli lagt til i gruppen, eller last ned appen, og bli medlem i gruppen vår. Be om å bli lagt til via denne linken: 

https://group.spond.com/KYEOK

Treningstid er mandager kl 18:00. NB! Kan avvike så følg med på Spond

Våre treninger foregår på Tjønnstuggu, eller andre steder dersom forholdene tisier det. Alternative treningssteder blir annonsert på Spond.

Oppmann

Marius Fossum, 918 39 875, e-post

Hovedtrener

Magnus Hustad, e-post