Treningsgruppe 11-12 år

Velkommen til 11-12 års gruppas sider. Utøvere i denne gruppa går i 5. og 6. klasse.

Ønsker du å prøve ski for første gang? Da er du velkommen til å delta på 3 treninger før du eventuelt melder deg inn i klubben. Fint om du melder fra til trener ved ankomst slik at vi kan ta godt i mot deg. 

Se gjerne vårt informasjonsskriv hvor du kan lese om klubben, hvordan vi legger opp treningene, utstyrstips, m.m. Har du spørsmål utover det kan du kontakte lagleder eller hovedtrener.

Fokuset i denne gruppen er skileik og det legges vekt på et inkluderende treningsmiljø som passer om man er på ski for første gang eller har noen skiturer bak seg. Vi er opptatt av å skape trivsel og glede i gruppene med feks våre populære grøtkvelder som arrangeres i forbindelse trening med jevne mellomrom. 

Gruppen trener to ganger i uken i perioden september til april.  

Vi har en gruppe på Spond. Der vil all informasjon angående treninger, skirenn og andre aktiviteter bli delt. Ta kontakt med lagleder for å bli lagt til i gruppen, eller last ned appen, og bli medlem i gruppen vår. Be om å bli lagt til via denne linken: 

https://group.spond.com/IZNVG

Når dere melder dere inn i Spond-gruppen, så må også fødelsåret legges inn på utøveren.
Eksempel:
Fornavn: Navn Etternavn: Navnesen (2014)

Da får vi lagt til utøveren i riktig treningsgruppe, og dere vil få tilgang til relevante treninger og informasjon.

Våre treninger foregår på Tjønnstuggu, eller andre steder dersom forholdene tisier det. Alternative treningssteder blir annonsert på Spond.

Lagleder

Magnus Hustad / magnus.hustad@gmail.com / 97891765

Hovedtrener

Pål Ulseth Pedersen /  pal.ulseth.pedersen@gmail.com / 984 40 071 

lagt til handlevogn