Bestilling av klubbklær (frist 31. oktober)

Bestilling av klubbklær (frist 31. oktober)

Vi har nå åpnet for en ny runde med bestilling av klubbklær. Butikken er åpen frem til 31. oktober med levering i uke 50.

Merk 1: det vil bli noen mindre justeringer på plassering av logoer fra de skissene som ligger i butikken. For ordens skyld: ingen designendringer på klærne hvis ikke dette oppgis senere.

Merk 2: dunjakkene ligger per nå inne med "RIL - Ranheim friidrett", men Trimtex har bekreftet at de vil bli levert med "Ranheim skiklubb" på front og rygg.

Informasjon fra Trimtex:
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/ranheimski
Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: ranheimski

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26

15.10.2021 13:11
lagt til handlevogn