Tjønnstuggu på Reppe

Tjønnstuggu

Tomta ble innkjøpt av idrettslaget Skjold - som var et arbeideridrettslag for Ranheim og Charlottenlund - i 1938/39, primært for å få til et samlingssted for vinteraktiviteter. Arbeide med hytta var imidlertid ikke kommet i gang da laget i 1940 ble slått sammen med Ranheim idrettslag. En hyttekomité som ble oppnevnt rakk ikke å gjøre stort før arbeide måtte stanses på grunn av krigen. Da krigen var over i 1945, kom hyttekomiteen i gang igjen, og i 1947 sto Tjønnstuggu klar til bruk. Hytta ble som planlagt et samlingssted for vinteridretten på Ranheim, men etter hvert også et økonomisk problem for idrettslaget. I 1973 ble hytta overtatt av Trondheim Kommune, men i 1999 overtok Ranheim skiklubben Tjønnstuggu. 

Siden overtakelsen har vi på dugnadsbasis pusset opp huset. Huset fremstår i dag med to fine stuer malt i lyse farger, kjøkken og toaletter i kjelleren. Vi er stolte over resultatet.
Artikkel om Tjønnstuggu i Ranheimsavisa.

2 etg.: 
Tjønnstuggu friluftsbarnehage leier lokaler i 2 etg.

Søndagskafé:
Hver søndag i høst og vår sesongen har vi søndagskafe som er åpen fra 11:00 til 15:00.

Selskapslokale:
Vi leier også ut selskapslokale, som inneholder kjøkken med komfyr, kjøleskap, oppvaskemaskin, samt dekketøy til 60 personer. Huset inneholder forøvrig, garderobe/stue, toaletter og en fest-sal.

Hendvendelse vedrørende utleie rettes ved å trykke på denne linken: e-post Vi ønsker alle henvendelser på e-post. E-post blir besvart utfyllende og fortløpende! 

Priser:
Fredag eller Lørdag = Kr. 4000,-
Hel helg = Kr. 5000,-
Medlemmer leier til halv pris.

Åpne Booking kalender