Treningsgruppe 11-13 år

Velkommen til 11-13 års gruppas sider. Utøvere i denne gruppa går i 5., 6. eller 7. klasse.

Ønsker du å prøve ski for første gang? Da er du velkommen til å delta på 3 treninger før du eventuelt melder deg inn i klubben. Fint om du melder fra til trener ved ankomst slik at vi kan ta godt i mot deg. 

Se gjerne vårt informasjonsskriv hvor du kan lese om klubben, hvordan vi legger opp treningene, utstyrstips, m.m. Har du spørsmål utover det kan du kontakte oppmann eller hovedtrener.

Fokuset i denne gruppen er skileik og det legges vekt på et inkluderende treningsmiljø som passer om man er på ski for første gang eller har noen skiturer bak seg. Vi er opptatt av å skape trivsel og glede i gruppene med feks våre populære grøtkvelder som arrangeres i forbindelse trening med jevne mellomrom. 

Gruppen trener to ganger i uken i perioden september til april. Fortrinnsvis mandag og onsdag, men dette kan avvike pga føreforhold, etc. 

All informasjon om treninger, skirenn og andre aktiviteter blir delt i Spond. Ta kontakt med oppmann for å bli lagt til i gruppen, eller last ned appen, og bli medlem i gruppen vår. Be om å bli lagt til via denne linken: https://group.spond.com/HHZBN

Oppmann

Marius Fossum, 918 39 875 / marius@fossum.to

Trenere

Gaute Maråk, 980 25 050 / Gaute.Marak@smn.no (hovedtrener)

Harald Kristian Johnsen

Live Holmvassdal

Ask Holmvassdal